31
oct
ATELIER DE CREATIE – PALARII DE HALLOWEEN
ATELIERE, SIBIU


PĂLĂRII DE HALLOWEEN
atelier de creaţie

Coordonator: Claudia Benchea

atelier recomandat copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani
durata: 1 h 30 min.

**
Indiferent în ce personaj vrei să te deghizezi de Halloween, nici o costumaţie nu este completă fără o pălărie pe măsură. Aşadar, vă propunem la sfârşit de lună un atelier în care croim împreună pălării de clovni, pălării de vrăjitoare sau magicieni, pălării colorate, accesorizate de fiecare copil în funcţie de personajele preferate. Să înceapă distracţia de Halloween!

 

Link eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/172034450378748/

 
În cadrul ATELIERELOR DE CREAŢIE din fiecare miercuri, de la ora 18:00, descoasem misterele lumii teatrale. Când vine vorba de elemente de croitorie și articole vestimentare, Claudia e meșteră, căci e croitor la Teatrul pentru Copii și Tineret GONG de mai bine de 5 ani. Cunoaște fiecare material din atelier și toate costumele de pe scenă, drept urmare știe că orice ”cârpă” are o întrebuințare. Pâsla, paspoalul, brocardul, minimatul, șnururile și împletiturile sunt doar câteva dintre noțiunile ce nu vor mai constitui un mister pentru copii. Ne familiarizăm cu tipologiile firului textil, cu diversitatea materialelor și a croielilor și învățăm tehnici simple de a recicla creativ orice material în personaje sau accesorii utile fiecărui copil. Activitățile practice din cadrul acestui atelier contribuie la o mai bună înțelegere a metodelor de construcție păpuși/marionete și decor din lumea teatrală, stimulează imaginația și abilitățile celor mici de a combina culori și materiale, respectiv de a interacționa și lucra împreună într-un colectiv prietenos.


**
Preț bilet: 14 lei

Locurile sunt limitate la 10 participanţi/atelier. 
La finalul proiectului copiii păstrează toate obiectele create în cadrul atelierelor.


Vă aşteptăm cu drag!
www.teatrulgong.ro

 

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles