3
dec
Carla’s Dreams - Turneu National
Sala Polivalenta, Cluj Napoca

Un proiect muzical de văzut și ascultat măcar o dată live!

 

La radio, la TV, în propria casă, undeva ai auzit un vers și poți recunoaște o piesă,  anonim pe stradă, inconfundabil pe scenă!

 

Primul Turneu Național Carla’s Dreams are loc în această toamnă.

Nu rata șansa de a trăi experiența unui concert în care muzica acestui proiect-fenomen a adunat milioane de vizualizări online și show-uri live organizate la cele mai înalte standarde.

O producție de pus pe repeat, un concert de trăit.

 

In orașele Cluj-Napoca, Brașov, și Craiova există un număr limitat de bilete la un preț special pentru categoria „Standing”.

 

Astfel, la Cluj-Napoca primele 300 de bilete sunt 100 de lei, la Brașov primele 300 de bilete sunt 120 de lei la Golden Circle și 80 de lei la Normal Circle, iar la Craiova primele 300 de bilete sunt 80 de lei.

 

Ia-ți acum bilet!  

*
Copiii sub 14 ani trebuie sa fie insotiti de catre o persoana majora (cu un bilet valid). Tinerii cu varste cuprise intre 14 si 18 ani sunt rugati sa aiba la ei buletinul si acordul parental completat, care poate fi descarcat accesand link-ul https://bit.ly/2yPcq6j.

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles