11
mar
Star Wars Live in Concert – A New Hope
Sala Palatului, Bucuresti


Acum mult, mult timp, intr-o galaxie indepartata, George Lucas regiza primul film din ce urma sa devina una dintre cele mai populare serii science fiction. Revolutionand nu doar cinematografia, muzica emblematicului film a cucerit generatii intregi. 
Complexa orchestratie a lui John Williams a completat auditiv filmul, reusind sa ramana pentru totdeauna in memoria publicului. 
Dupa un numar impresionant de 8 filme si multe care vor urma, Disney prezinta saga Star Wars intr-o noua formula, in concert! 
Seria In Concert va incepe chiar cu primul episod lansat, A New Hope, filmul de la care a pornit fenomenul in 1977.
Conceptul presupune proiectia filmului pe un ecran imens, cu dialogurile originale subtitrate in limba romana si cu muzica interpretata integral live de catre orchestra. 
In 2018, Luke Skywalker aterizeaza in Romania, impreuna cu Leia, Han Solo si Darth Vader. Acompaniati de una dintre cele mai populare orchestre romane, ORCHESTRA SIMFONICA BUCURESTI, personajele vor cuceri ecranul amplasat pe scena special pentru acest eveniment, lasand muzica pe mana dirijorului si a numerosilor instrumentisti. 
Poster Star Wars Live in Concert – A New Hope
Alegeti-va locurile din planul de mai jos. Folositi scroll-ul pentru zoom in si out. Navigati tragand de harta. Faceti click pe un loc pentru a-l adauga sau scoate din cos. Continutul cosului de cumparaturi si optiunile de discount (daca sunt) vor aparea in partea de jos a ecranului.
Stormtrooper
56,00 lei - Pret intreg
Chewbacca
72,00 lei - Pret intreg
R2-D2/C-3PO
96,00 lei - Pret intreg
Han Solo/Leia
112,00 lei - Pret intreg
Yoda/Kenobi
140,00 lei - Pret intreg
Luke Skywalker/Darth Vader
200,00 lei - Pret intreg
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Inchide