15
apr
Lord of the Dance - Dangerous Games
Sala Polivalenta , Cluj Napoca

Celebrul show produs de Michael Flatley, Lord of the Dance – Dangerous Games, revine pe 16 aprilie 2018, pe scena Sălii Polivalente din Cluj. Publicul va avea ocazia să se bucure de o experiență unică în această primăvară, echipa Lord of the Dance promițând o coregrafie inovatoare și o producție adaptată noilor tehnologii.

Având un mix surprinzător de dans și muzică, show-ul Lord of the Dance: Dangerous Games, îmbină armonios contemporanul cu tradiționalul. “Dangerous Games” este o spectaculoasă punere în scenă a unei bine-cunoscute și iubite capodopere, Michael Flatley fiind coregraful și regizorul proiectului, în timp ce Gerard Fahy s-a ocupat de producția muzicală. Pentru primăvara lui 2018, producția va fi dusă la un nou nivel, fiind antrenată de proiecții holografice 3D, efecte speciale, roboți dansatori, acrobați de talie mondială și nu în ultimul rând, o echipă talentată de dansatori irlandezi.

Eveniment realizat de UpEvent cu recomandarea OmniPass.

Poster Lord of the Dance - Dangerous Games
Alegeti-va locurile din planul de mai jos. Folositi scroll-ul pentru zoom in si out. Navigati tragand de harta. Faceti click pe un loc pentru a-l adauga sau scoate din cos. Continutul cosului de cumparaturi si optiunile de discount (daca sunt) vor aparea in partea de jos a ecranului.
Categoria IV
150,00 lei - Pret intreg
Categoria III
175,00 lei - Pret intreg
Categoria II
200,00 lei - Pret intreg
Categoria I
250,00 lei - Pret intreg
VIP
300,00 lei - Pret intreg
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Inchide