22
apr
Richard Clayderman
Teatrul de Vara „Radu Beligan”, Bacau
Romantic si spectaculos - Richard Clayderman

Turneu Special de Ziua Femeii in Romania

6 – 11 martie 2018


 

              Compania Teatrul de Revista Bucuresti Micul Paris  anunta reprogramarea  concertului artistului Richard Clayderman din 10 martie 2018 de la Teatrul de Vara ‘’Radu Beligan’’, Bacau, pentru data de 22 aprilie 2018. Artistul nu poate sustine concertul  datorita  unei interventii chirurgicale de urgenta a sotiei . Biletele achizitionate raman valabile.

Ne cerem scuze pentru inconvenientul creat si multumim pentru intelegere!

Richard Clayderman revine in Romania in 2018 pentru a celebra femeia, de-a lungul unui turneu care se va desfasura sub semnul iubirii si sensibilitatii. De Ziua Femeii, The Prince of Romance, cum este supranumit artistul francez Richard Clayderman, va asigura coloana sonora a unei primaveri romantice. Spectacolele din acest an vor avea loc intre 6 si 11 martie in Baia Mare, Cluj Napoca, Bacau si Iasi.

Intrat in Cartea Recordurilor cu titlul de “cel mai de success pianist din toate timpurile”, Richard Clayderman creeaza o fascinanta poveste de iubire cu fiecare concert pe care il sustine. Acordurile perfecte de pian, compozitiile de exceptie care l-au facut celebru si carisma pe care o revarsa asupra publicului se imbina desavarsit in concertele sale, generand o stare de gratie care invaluie spectatorii.

In premiera, cumparatorii primelor 300 de bilete, din fiecare oras, vor primi cate un martisor din partea artistului.

Richard Clayderman va fi acompaniat, in turneu, de Camerata Regala si va concerta in Romania potrivit calendarului:

6 martie – Baia Mare – Sala Sporturilor

7 martie – Cluj Napoca  - Opera Nationala Romana

10 martie – Bacau – Teatrul de Vara “Radu Beligan”

11 martie – Pitesti – Casa de cultura a Sindicatelor     

Specatcolele incep la ora 20.00. Accesul publicului se va face incepand cu ora 19.00 

Avand o cariera spectaculoasa, Richard Clayderman este, dupa 40 de ani, un artist in continua dezvoltare, pentru care spectaculosul nu are limite. A inregistrat peste 1200 de melodii, vanzari de peste 150 de milioane de copii de discuri, iar muzica sa are puterea de a emotiona orice generatie.

 

Poster Richard Clayderman
Alegeti-va locurile din planul de mai jos. Folositi scroll-ul pentru zoom in si out. Navigati tragand de harta. Faceti click pe un loc pentru a-l adauga sau scoate din cos. Continutul cosului de cumparaturi si optiunile de discount (daca sunt) vor aparea in partea de jos a ecranului.
VIP
300,00 lei - Pret intreg
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Inchide