14
apr
Lord of the Dance - Dangerous Games
Sala Olimpia, Timisoara

Celebrul show produs de Michael Flatley, Lord of the Dance – Dangerous Games, revine pe 14 aprilie 2018, pe scena Sălii Olimpia din Timisoara. Publicul va avea ocazia să se bucure de o experiență unică în această primăvară, echipa Lord of the Dance promițând o coregrafie inovatoare și o producție adaptată noilor tehnologii.

Având un mix surprinzător de dans și muzică, show-ul Lord of the Dance: Dangerous Games, îmbină armonios contemporanul cu tradiționalul. “Dangerous Games” este o spectaculoasă punere în scenă a unei bine-cunoscute și iubite capodopere, Michael Flatley fiind coregraful și regizorul proiectului, în timp ce Gerard Fahy s-a ocupat de producția muzicală. Pentru primăvara lui 2018, producția va fi dusă la un nou nivel, fiind antrenată de proiecții holografice 3D, efecte speciale, roboți dansatori, acrobați de talie mondială și nu în ultimul rând, o echipă talentată de dansatori irlandezi.

Poster Lord of the Dance - Dangerous Games
Alegeti-va locurile din planul de mai jos. Folositi scroll-ul pentru zoom in si out. Navigati tragand de harta. Faceti click pe un loc pentru a-l adauga sau scoate din cos. Continutul cosului de cumparaturi si optiunile de discount (daca sunt) vor aparea in partea de jos a ecranului.
Categoria III
150,00 lei - Pret intreg
Categoria II
200,00 lei - Pret intreg
Categoria I
250,00 lei - Pret intreg
VIP
300,00 lei - Pret intreg
VVIP
400,00 lei - Pret intreg
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Inchide