16
oct
Tandreturi pentru femei cu cei patru corifei - ALIFANTIS, ANDRIES, BANICIU, VINTILA
Circul Metropolitan Bucuresti, Bucuresti

Nimeni nu credea că Alifantis, Andrieș, Baniciu și Vintilă vor cânta împreună minunatele lor piese al căror diapazon va să fie prietenia. Toți pentru unul și unul pentru toți.

Era în 2003 pe 31 martie. Tandrețuri pentru femei cu cei 4 corifei. Circul Globus București. Ora 19:30.

A fost un concert pe care aproape două mii de persoane l-au văzut, l-au auzit. Alte sute de mii din țară și de aiurea s-au simțit și ei în manej vizionând înregistrările. Prima întrebare la final a fost: ”Când are loc următorul spectacol?”

La București a avut loc după zece ani.

Acum, după cincisprezece ani de la premieră, pe 16 octombrie 2018 ora 19:30, vă asteptăm din nou la circul nostru, astăzi Circul Metropolitan Bucureștila Timișoara pe 31 iulie și la Brașov pe 13 Octombrie. 

Vrem să vă povestim despre tandrețurile primite și poate risipite  în ultimii cincisprezece ani.

Va fi o zi plină de aniversări, pour les connaisseurs.

Poster Tandreturi pentru femei cu cei patru corifei - ALIFANTIS, ANDRIES, BANICIU, VINTILA
Alegeti-va locurile din planul de mai jos. Folositi scroll-ul pentru zoom in si out. Navigati tragand de harta. Faceti click pe un loc pentru a-l adauga sau scoate din cos. Continutul cosului de cumparaturi si optiunile de discount (daca sunt) vor aparea in partea de jos a ecranului.
Categoria III
80,00 lei - Pret intreg
Categoria II
110,00 lei - Pret intreg
Categoria I
140,00 lei - Pret intreg
VIP
180,00 lei - Pret intreg
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles