0 bilete 0 RON

Sarah Brightman

13 noiembrie 2014, ora 20:00 - Sala Palatului

Cel mai așteptat eveniment clasic al anului în România

Sarah Brightman in concert

Regulament acces public

 

 

Accesul publicului în sala de spectacol se va face începând cu ora 19.00. Spectatorii sunt rugați să vină din timp la sală, mai ales că ușile se vor închide cu 10 minute înainte de începerea show-ului. Nu este permisă utilizarea flash-ului. Nu va fi permis accesul în sală cu camere digitale de peste 35 mm, camere video, echipament de înregistrări audio, lasere, lanterne, arme, artificii, sticle sau recipiente din plastic. Utilizarea telefonului mobil va fi interzisă pe durata spectacolului în interiorul zonei de spectacol, de aceea spectatorii sunt rugați să își închidă telefoanele mobile sau să le treacă în modul silențios. De asemenea, nu vor fi permise bannere pe suport de lemn sau afișe cu mesaj politic. Show-ul este structurat în două părți, cu o pauză de 20 de minute.

Sarah Brightman, cea mai bine vândută soprană din toate timpurile și pioniera genului classic cross over, concertează la București, pe 13 noiembrie, într-o producție grandioasă, care va avea loc la Sala Palatului. Artista va fi acompaniată de o orchestră formată din 51 de muzicieni.

Concertul pe care Superstarul Internațional îl va susține în capitală este cel mai așteptat eveniment de muzică clasică al anului în România. Artista a mai concertat o singură dată în țara noastră, în urmă cu 10 ani, astfel că, publicul a manifestat un interes deosebit pentru acest eveniment.

Sarah Brightman este unul dintre artiștii titani ai lumii,cu o carieră fabuloasă. Soprana a fost sursa de inspirație a lui Andrew Lloyd Webber pentru cel mai celebru musical din toate timpurile, “Fantoma de la Opera”, strălucind în toate reprezentațiile pe care le-a susținut. Sarah Brightman este prima artistă invitată să cânte la Jocurile Olimpice de două ori: în 1992 la Bacelona și 16 ani mai târziu, la Beijing. Debordând de pasiune și de dorința de a-și depăși limitele, Sarah Brightman se pregătește intens pentru o misiune în spațiu, unde intenționează să devină prima artistă care înregistrează un cântec.

            Lasă-te cuprins de vise și hrănește-le cu tot ce e mai frumos și mai pur în univers! Sarah Brightman într-un spectacol de o frumusețe nepământeană! Asigură-ți un loc între stele! Joi, 13 noiembrie, ora 20.00, la Sala Palatului.

*CLICK PE BUTONUL "VIDEO" PENTRU A VEDEA SALUTUL ARTISTEI CATRE ROMANIA*Deschide sala
            

1. Alegeti zona in care doriti bilete

 • L - Categoria a III-a - 200 RON - 0 disponibile
 • K - Categoria a III-a - 200 RON - 0 disponibile
 • J - Categoria a III-a - 200 RON - 0 disponibile
 • H - Categoria a II-a - 350 RON - 0 disponibile
 • E - Categoria I - 500 RON - 0 disponibile
 • A - Categoria I - 500 RON - 1 disponibile
 • A - VIP - 750 RON - 2 disponibile

2. Alegeti numarul de bilete dorit :