Metode de plata

1. Transfer bancar 
Platiti prin virament bancar. Veti primi prin email detaliile legate de plata.

Taxa administrare comanda: 1% (din valoarea totala a comenzii).

 

2. Plata online cu cardul
Platiti online cu cardul. Veti fi redirectionat catre pagina de plata a mobilPay.

Taxa administrare comanda: 1% (din valoarea totala a comenzii).

Beneficiarul platii este compania S.C. Ticketing Nation SRL, Bd. Dimitrie Cantemir nr. 21, bl. 4, sc.C et, 5, ap. 85, sector 4, Bucuresti, CUI 38552916. 

Datele financiare ale cumparatorului sunt introduse direct pe site-ul procesatorului de plati mobilPay, toata operatiunea fiind securizata si administrata direct de acesta.

Ticketing Nation SRL NU proceseaza, NU primeste si NU retine detaliile legate de cardurile folosite de cumparatori.

 

3. Plata la punctele Vandbilete & Entertix
Platiti in numerar sau folosind cardul bancar la ridicarea biletelor din punctele noastre. Lista punctelor de ridicare o gasiti in sectiunea Metode de Livrare.

 

4. Plata ramburs 
Platiti numerar in momentul primirii biletelor. Se aplica taxe de curierat.

Taxa administrare comanda: 1% (din valoarea totala a comenzii).

 

DETALII SUPLIMENTARE PLATI CARD ONLINE

 

  • Pentru optiunea de plata prin card si ridicare de la punctele Entertix, trebuie sa prezentati un card valabil si un act de identitate (buletin sau pasaport) la ridicarea biletelor. Pentru alte metode de livrare, Ticketing Nation isi rezerva dreptul de a cere verificarea documentelor respective si de a anula tranzactia in cazul in care cumparatorul nu le poate prezenta sau nu doreste sa le prezinte pentru verificare.
  • Folosirea cardului altei persoane la achizitionarea biletelor poate duce la verificari suplimentare. In cazul in care cumparatorul nu poate sau nu doreste sa raspunda la aceste verificari, Ticketing Nation isi rezerva dreptul de a anula tranzactia, banii fiind transferati inapoi pe card iar biletele fiind anulate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Inchide