28
iul
Concert de gala - Stagiunea SalutCultura
Cinema Pro, Bucuresti
Concert de gală
Orchestra Simfonica Bucuresti, Bucharest Music Institute și finaliștii "Concursului Internațional de Dirijat Orchestră Simfonică, Ed. 2018", vă invită la concertul de gală! 
Ai șansa să votezi concurentul preferat! Participă la concertul de gală, votează dirijoriul care îți place și poti câștiga unul din premiile puse în joc.
Unul dintre premiile oferite laureaților concursului este cel decis de public. Călătoria în lumea fascinantă a muzicii continuă cu atmosfera tipică unui concurs, unde, cu această ocazie vei respira și vei trăi emoțiile participanților! Vei vota și vei putea câștiga, vei decide și vei putea primi chiar și tu un premiu. Pasiunea pentru muzică și interpretarea concurenților se vor îmbina într-o armonie perfectă și la care ești invitat să participi.
În program: Mozart - Uvertura “Flautul Fermecat”, Beethoven - Uvertura “Egmont”, Brahms - Variațiuni pe o temă de Haydn”, Tchaikovsky - Uvertura fantezie “Romeo și Julieta”, Bruch - Concert pentru vioară nr. 1, Solist: Simina Croitoru, Dvorak Simfonia nr. 9 “Din lumea nouă”.
“Concertul de Gală” va avea loc la Sala CinemaPRO din București, Sâmbătă, 28 iulie 2018, între orele 19:00 – 21:00!
Vino să descoperi Stagiunea #SalutCULTURA!, muzica, o formă excelentă de a petrece o seară plăcută de sâmbătă și, de ce nu, hai să faci și tu primii pași în lumea cu adevărat fascinantă a muzicii, alături de Orchestra Simfonică București!
Parteneri: Primaria Sectorului 6 / Centrul Cultural European Sector 6 (https://www.facebook.com/ccesector6/), UCIMR (https://www.facebook.com/UCIMR/), Ponsa, Texcargo, EVconnect.ro - Prima rețea natională de încărcare pentru vehicule electrice (https://www.facebook.com/evconnect.ro/)
Parteneri media: Radio Clasic (https://www.facebook.com/clasicradioromania/), Media Advertising (https://www.facebook.com/MediaAdvertising1998/)
Poster Concert de gala - Stagiunea SalutCultura
Alegeti-va locurile din planul de mai jos. Folositi scroll-ul pentru zoom in si out. Navigati tragand de harta. Faceti click pe un loc pentru a-l adauga sau scoate din cos. Continutul cosului de cumparaturi si optiunile de discount (daca sunt) vor aparea in partea de jos a ecranului.
Categoria III
50,00 lei - Pret intreg
Categoria II
90,00 lei - Pret intreg
Categoria I
110,00 lei - Pret intreg
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles