8-9
sep
DAVA FESTIVAL
Sighisoara (fosta fabrica de sticla),

 

Nume noi anunțate:

Stefano Noferini // Monkey Safari // Sébastien Léger // Simina Grigoriu // Wankelmut // 2000 and One // Artslaves Moan // DJ Marika +mulți alții!

Festivalul DAVA e o poveste despre rădăcini, origini și drumul ce omul îl parcurge în a-și regăsi bucuria de a trăi. Iar muzica este elementul magic ce facilitează această epopee a sinelui. 

 Pe durata a 2 zile, festivalul DAVA va reuni DJs de renume mondial, o atmosferă prietenoasă și o locație unică: Sighișoara, un oraș medieval spectaculos și recunoscut pretutindeni. 

 Vă așteaptă: 

 -> 2 scene desprinse parcă dintr-o altă lume: Magic Tunnel & Origins 

 -> o zonă de mâncare și băutură, pe toate gusturile, pentru refacerea energiei 

  

->  camping și cazare GRATUITĂ... în limita disponibilității, desigur. Multe alte activități vor fi organizate în perimetrul evenimentului. 

  

-> peste 30 de Djs nebuni de buni din Germania, Olanda, Marea Britanie, Italia, Slovenia și, desigur, România. De la muzică house și deep house, până la minimal, progressive și techno, arstistii vor asigura buna dispoziție și un weekend memorabil! 

  

-> și nu în ultimul rând, un oraș pur și simplu superb: Sighișoara, cetatea să fiind locuită și în zilele noastre. (la câteva minute de mers cu mașina față de locația evenimentului) 

http://www.davafestival.com/

https://www.facebook.com/DavaFestival

Poster DAVA FESTIVAL
2 Day Pass (parking & camping ) - Pret intreg 199,00 lei
1 Day Pass ( duminica ) - Pret intreg 99,00 lei
1 Day Pass ( sambata ) - Pret intreg 99,00 lei
2 Day Pass ( sambata + duminica ) - Pret intreg 199,00 lei
VIP included Access to VIP Lounge with INCLUDED drinks - Pret intreg 499,00 lei
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles