1-4
aug
UNTOLD - CHAPTER V
Cluj-Napoca, Cluj

 

UNTOLD - CAPITOLUL V- EDIȚIE ANIVERSARĂ

1 - 4 AUGUST 2019

 

               Festivalul UNTOLD, devenit un fenomen internațional, își deschide porțile tărâmului magic în 2019, în perioada 1-4 august la Cluj-Napoca. Unul dintre cele mai așteptate evenimente muzicale din Europa a ajuns la cea de-a cincea ediție care va fi una aniversară și de neuitat, pentru fanii festivalului. Organizatorii pregătesc deja participanților o ediție legendară, care va depăși tot ceea ce au trăit în cele patru ediții de până acum.

 

AFTERMOVIE UNTOLD 2018 REALIZAT CU TEHNICA FOLOSITĂ ȘI ÎN FILMELE SHERLOCK HOLMES ȘI THE HOBBIT!

            Cel mai așteptat moment de către fani, după ce ediția din acest an s-a încheiat, este lansarea aftermovie-ului UNTOLD 2018. Cele mai intense momente trăite de public și artiști în cele patru zile au fost surpinse în aproximativ 15 minute. Peste 80 de oameni au filmat peste 75 de TB (terabytes) de imagini incredibile, unice și de neuitat pentru cei peste 355.000 de participanți. Tehnica de realizare a aftermovie-ului UNTOLD 2018 este cea folosită și în celebrele filme SHERLOCK HOLMES și THE HOBBIT, adică postproducerea lui în 50 de cadre pe secundă, metodă care ajută la crearea unei experiențe imersive. Aftermovie-ul este disponibil pe canalul de youtube al UNTOLD, în rezoluție 4k.

 

UNTOLD 2018: PESTE 35.000 DE TURIŞTI STRĂINI ŞI PESTE 45 DE MILIOANE DE EURO ATRASE ÎN COMUNITATEA CLUJEANĂ

An de an, festivalul UNTOLD este unul dintre cele mai așteptate evenimente muzicale din Europa. La cea de-a patra ediţie a festivalului, peste 355.000 de participanţi veniţi din întreaga lume au trăit emoții incredibile și experiențe unice în tărâmul UNTOLD, alături de cei peste 200 de artişti internaţionali. O creştere semnificativă s-a observat şi în acest an, în ceea ce priveşte numărul de turişti străini care au participat în acest an la festivalul UNTOLD. În cele patru zile, peste 35.000 de turişti străini au venit în Cluj-Napoca, din toate colţurile lumii. În 2018, festivalul UNTOLD a atras în cele patru zile, în comunitatea clujeană, peste 45 de milioane de euro. 

VIP BENEFITS:

Minimum waiting time for access and special check-in areas

Elevated platform access, specially designed for great visibility of the main stage

Premium Bar Menu & Bottle Service

Tapas & Finger Food Menu

Seating & Standing Area

The option for booking a table

Flush Toilets

24h concierge service exclusively for VIP subscribers

Special activations from partners

The chance to meet & spend time with the artists performing at the festival
18+

 

GENERAL ACCESS - 4 DAY PASS - Phase III 617,19 lei
VIP - 4 DAY PASS (18+) - Phase III 1 395,17 lei
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles