23
feb
NAVI acoustic | #Supportyourlocalbands
Club The Ace, Bucuresti

NAVI  23 Februarie  Open doors: 19:00

 

Sâmbătă, pe 23 februarie, ne vom bucura de o atmosferă eclectică, pe care doar muzica ei o poate transmite! The Ace va fi gazda unei seri în care muzica pop și indie se vor îmbina într-o voce unică.

 

NAVI o tânără cântăreață și compozitoare va concerta în locația noastră într-o sesiune acustică plină de emoție și mesaj.

 

În perioada 2008-2011 a făcut parte din duo-ul pop-rock Alexandra & Alec, formulă în care a lansat trei videoclipuri și un EP și a susținut sute de concerte.

 

2014 este anul care marchează începutul carierei ei solo, prin controversatul clip “Picture Perfect” și o serie de show-uri unice în lume, în care artista cântă suspendată în sfori. NAVI a continuat să-și surprindă publicul cu piese și videoclipuri din ce în ce mai elaborate, regizate de Marian Nica. 

 

În 2017, artista a semnat un contract cu celebra casă de discuri Electrecord și și-a lansat albumul de debut, “Songbird”, un LP indie-pop ecletic care se bucură deja de recenzii pozitive în țară și în străinătate.

 

Suport artist: 25 Lei  ️ Rezervari: 0744 843 223 (zilnic intre 12:00 si 20:00) IDaca nu reusiti sa ne contactati telefonic puteti si online https://theace.ro/rezerva 
ACCES GENERAL - Pret Normal 25,00 lei
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles